Ligfietsen

01 Ligfiets 870x380 b61f84979eHet beste kussen voor uw ligfiets; het kussen wat je gewoon buiten kunt laten liggen. Ventisit "werelds best ventilerende kussen" werd oorspronkelijk ontwikkeld om overmatig zweten op een ligfiets tegen te gaan.

Klik voor meer productinformatie

De Ventisit kussens zijn gemaakt van een driedimensionaal gebreide polyester garen. De hierdoor ontstane open structuur geeft een optimale ventilatie en comfort met een duidelijk aanwezige maar niet al te zachte vering, een comfortabele en stevige zit.

Het product is zeer slijtvast, neemt geen vocht op, is UV ongevoelig, geurvrij, kleurecht (alleen verkrijgbaar in zwart), blijft er ook na jaren goed uit zien en is zeer eenvoudig te reinigen.

Een van de eerste toepassingen van het Ventisitkussen waren de kussens voor de ligfietsers. De kussens die de ligfietsfabrikanten gebruiken zijn vaak wel comfortabel maar bieden weinig of geen ventilatie, met als gevolg overmatige transpiratie, zelfs bij geringe inspanningen. Door het originele matje te vervangen door een Ventisit exemplaar is dit probleem meteen opgelost!

Ventisit geeft een droge, comfortabele en stevige zit, een weldaad voor uw rug!

Steeds meer fabrikanten leveren de Ventisit standaard of optioneel bij hun fietsen, vraag er naar. De Ventisit is bijna voor elk model ligfiets te verkrijgen.

Kunt u uw model niet vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Ventilatie

Door de open structuur van de Ventisit ontstaat er een luchtlaag tussen u en de zitting.

Voor een optimale ventilatie mag de Ventisit niet opgesloten worden. Het beste is het als de Ventisit iets langer, dan wel iets groter is dan de zitting en de zijkanten niet afgesloten worden door hoesjes en/of kleding. Openingen in de zitting of een gaas zitting doet het ventilatievermogen nog verder toenemen.